we move forward

Wij zetten mensen in beweging, helpen ze vooruit. Elke medewerker heeft het recht om zich te ontwikkelen, aandacht te krijgen en te groeien. Wij helpen organisaties medewerkers aandacht te geven die ze verdienen. Gastvrijheid toevoegen in het dagelijks werk. Dat is wat ons drijft: Mensen raken, echt contact maken en in beweging krijgen.

Mijn naam is John van der Draai, eigenaar/trainer WMF Training & Coaching. Ik ben een enthousiast gedreven professional, ervaren in het geven, verzorgen en ontwikkelen van diverse trainingen op het gebied van Horeca gerichte diensten. Dit zowel binnen de Cateringbranche, Zorginstellingen (F&B inclusief Hotelservices), Colleges/ROC’s als retail gestuurde organisaties. Met als specialiteit Gastvrijheid (Hospitality), Sociale Hygiëne en HACCP, dit zowel Incompany voor bedrijven als voor diverse opleiders.

Naast mijn enorme praktijkervaring vind ik het belangrijk om op een plezierige, informele wijze kennis aan uw medewerkers over te dragen. Het ondersteunen en stimuleren van de cursisten in het trainingsproces zijn voor mij van groot belang.

Bent u op zoek naar (tijdelijke) invulling van één van u facilitaire functies? Door groei van uw organisatie of bij vervanging vanwege langdurige afwezigheid van een collega door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap, kan er op korte termijn een behoefte ontstaan. Maar ook door het ontbreken van specifieke kennis van facilitaire zaken op het gebied van Catering, Hoteldienst of Zorginstellingen, is professionele tijdelijke invulling vaak de oplossing. WMF heeft ook hier de oplossing in huis. Wij matchen graag uw vraag met het vereiste kennisniveau waardoor uw verwachtingen zullen worden overtroffen.

Waar kan ik u bedrijf mee helpen?